Dobrodosli na Deliks.rs

021/66-12-365

Politika privatnosti

Pristupanjem sajtu SZTR DELIKS (deliks.rs), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

SZTR DELIKS (deliks.rs) sajt je u vlasništvu firme SZTR Deliks, sa PIB brojem 102978152 i sedištem u Kisačka 24 u Novom Sadu.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu DELIKS (deliks.rs), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

– Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
– Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
– Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
– Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
– Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za DELIKS(deliks.rs) ili neku treću stranu, sa kojom DELIKS(deliks.rs) ima poslovnu saradnju.

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu DELIKS(deliks.rs), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i DELIKS(deliks.rs) niti će zahtevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na deliks@live.com.